De Kraanvogel

Praktijk voor Psychotherapie

 

Let op: De Kraanvogel - Psychotherapie is m.i.v. 2024 alleen gevestigd in Arnhem.

Contact

Anke Mulder

psycholoog, psychotherapeut (wet BIG)

De Kraanvogel - Psychotherapie

Bakenbergseweg 72
6814 MK Arnhem
tel. 030-2725895 (voicemail inspreken, ik bel snel terug)

Telefonische bereikbaarheid

Tijdens consulten neem ik de telefoon niet op. U kunt echter altijd een boodschap inspreken op het voicemail. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. Of u kunt het onderstaande contactformulier gebruiken. LET OP: als u niet binnen enkele minuten een bevestiging via e-mail krijgt is er mogelijk iets misgegaan met de verzending (bijvoorbeeld omdat uw scherm niet de hele afbeelding met beveiligingscode weergeeft). U kunt in dat geval ook bellen naar 030-2725895 en een boodschap inspreken. Als u ook uw e-mailadres inspreekt kan ik u terug mailen.

Route

Voor de praktijk in Arnhem: Route Arnhem of het kaartje hiernaast (hier staat Acupunctuur, maar het adres klopt).

Crisissituaties

Bij crisissituaties buiten werktijd waarbij voor uw gevoel het contact niet kan wachten tot de volgende werkdag kunt u contact opnemen met uw huisarts / huisartsenpost. Deze kan u eventueel in contact brengen met de Crisisdienst in uw woonplaats. Bij voorkeur laat u me dat op dat moment ook weten via antwoordapparaat of e-mail.

Opsturen van documenten

Voor het veilig (versleuteld) opsturen van documenten in de loop van een behandeling staat een apart formulier ter beschikking. Het webadres daarvan kan ik u op verzoek laten weten.

*
*
Vul hier uw telefoonnummer in, indien u teruggebeld wilt worden.
Bij voorkeur een tijdstip overdag
*
*
Captcha code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.