De Kraanvogel > Acupunctuuronderwijs > Overige cursussen

Overige cursussen

Op deze pagina vind je verwijzingen naar cursussen die ik op verzoek geef. Ik heb de cursusdagen eerder gegeven, ofwel als losse lesdag, ofwel als onderdeel van een langere cursus. Je kunt bij mij terecht voor lessen over alle aspecten van Vijf Elementen Acupunctuur volgens Worsley: diagnostiek, behandeling, de Vijf Fasen, behandelblokkades, technieken. Ik hecht grote waarde aan het motto: 'get into your senses!', dat wil zeggen: ga kijken en voelen wat zich echt aan je aandient in plaats van je ideeën over de werkelijkheid voor de waarheid aan te zien. Dit vind je terug in de manier van werken: ervaringsgericht en met veel aandacht voor jouw eigen leerproces.

Hieronder staan enkele voorbeelden. Op de pagina over Vijf Elementen Acupunctuur leren vind je andere voorbeelden. Ik zal hiervan in de loop van de tijd ook beschrijvingen op deze pagina plaatsen. Als je belangstelling hebt voor één van de genoemde onderwerpen, laat het me weten via het formulier dat je onderaan elke pagina met een cursusbeschrijving vindt! We kijken dan hoe we een lesdag kunnen organiseren.

Aggressive Energy: schoonmaak in de diepte

Cursus over Aggressive Energy: effectief behandelprotocol (acupunctuur) voor verwijderen van diep doorgedrongen 'xie qi'.


De gouden poort: overleven, wanhoop en wedergeboorte

De Gouden Poort is de overgang tussen Metaal en Water, de plek van wedergeboorte. Om te kunnen stoppen met overleven en daarmee meer te gaan leven volgens je 'ware aard' dien je los te laten wat niet wezenlijk is en te omarmen wat wezenlijk is. Het behandelprotocol 'Husband-/Wife-imbalance' uit de Vijf Elementen Acupunctuur kan hierbij helpen.