De Kraanvogel

Praktijk voor Acupunctuur

Wanneer acupunctuur?

Acupunctuur kan op veel manieren bijdragen aan Kwaliteit van Leven. Op deze pagina vind je verwijzingen naar pagina's waarop ik meer vertel over wat acupunctuur met aandacht voor je kan betekenen. Mijn naam is Koos van Kooten, arts en acupuncturist. Je bent welkom in mijn praktijk De Kraanvogel - Acupunctuur in Utrecht en Arnhem. 

Lichamelijke klachten

Misschien zoek je een acupuncturist omdat je last hebt van lichamelijke klachten. Op de pagina over acupunctuur bij lichamelijke klachten lees je over het belang van doorstromen van energie en van balans voor het goed functioneren van je lichaam. Acupunctuur kan helpen om beter in je vel te komen zitten en klachten te verminderen.

Psychische klachten

Misschien zoek je een acupuncturist omdat je last hebt van psychische klachten. Op de pagina over acupunctuur bij psychische klachten lees je over het belang van doorstromen van energie en van balans om je psychisch goed te voelen. Acupunctuur kan helpen om je beter te voelen en minder klachten te hebben.

Acupunctuur voor innerlijke ontwikkeling

Het is mogelijk om acupunctuur met aandacht te gebruiken als begeleiding in je innerlijke ontwikkeling. Ook als je lichamelijke of geestelijke klachten hebt is dit heel goed mogelijk! Op de pagina over acupunctuur als begeleiding bij innerlijke ontwikkeling lees je hier meer over.

Acupunctuur in een helingsproces

Als je in je leven ervaringen hebt opgedaan die meer waren dan je op dat moment op een voor jou goede manier kon opvangen kan dat later in je leven zorgen voor een gebrek aan vitaliteit. Als je merkt dat je aandacht wilt gaan geven aan wat jij nodig hebt om weer meer vitaal te worden is het belangrijk om daar hulp bij te krijgen. Ik heb veel ervaring in het begeleiden van mensen in helingprocessen. Op de pagina over acupunctuur als ondersteuning in een helingsproces lees je hier meer over. Ook heb ik een aparte website over Acupunctuur en Heling.