De Kraanvogel

Praktijk voor Acupunctuur


De Kraanvogel > Acupunctuur > Meer lezen > Praktijk > Nieuw: website Acupunctuur en Heling

Nieuw: website Acupunctuur en Heling

Het begeleiden van mensen in een helingsproces is een belangrijk deel van mijn werk. Ook ben ik één van de weinige acupuncturisten die zich daar speciaal op richt. Reden genoeg om aan dit onderwerp een afzonderlijke website te wijden.

Op deze nieuwe website over Acupunctuur en Heling (www.acupunctuur-en-heling.nl) leg ik op een overzichtelijke manier uit hoe ik aankijk tegen trauma, overleven en heling. Ook vind je er informatie over mijn manier van werken door middel van gesprekken (incl. aandachtsoefeningen en/of eenvoudig lichaamswerk) en acupunctuurbehandeling.

Als je informatie zoekt voor jezelf kun je hier kijken of mijn manier van werken aansluit bij wat je zoekt.

Als je zelf hulpverlener (bijvoorbeeld acupuncturist) bent en je merkt dat het voor je patiënt belangrijk is om ook aandacht te geven aan trauma's, overlevingspatronen en heling vind je hier informatie om gericht te kunnen verwijzen.

Als je zelf hulpverlener bent en je wilt meer aandacht gaan besteden aan ontwikkeling (en in het verlengde daarvan mogelijk ook heling) bij je patiënten kan ik mogelijk ook iets voor je betekenen in de vorm van supervisie. Daarbij zal dan ook je eigen ontwikkeling en/of heling onderwerp van gesprek zijn.

Om te beginnen hoop ik dat je een kijkje wilt nemen op deze website. Hij is niet 100% af, maar dat geldt voor veel meer in ons leven, inclusief helingsprocessen.