De Kraanvogel

Praktijk voor Acupunctuur


De Kraanvogel > Acupunctuur > Meer lezen > Praktijk > Tijdelijk geen acupunctuurbehandelingen i.v.m. corona-virus

Tijdelijk geen acupunctuurbehandelingen i.v.m. corona-virus

update 2 april 2020

Op 23 maart zijn extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. Om een lang verhaal kort te maken: vanaf dinsdag 24 maart vinden er tijdelijk geen acupunctuurbehandelingen meer plaats. Dit geldt inmiddels in elk geval tot 28 april, maar mogelijk langer.

Op de pagina met praktische informatie kunt u vinden welke mogelijkheden er nog zijn. Intakegesprekken kunnen in elk geval via beeldbellen plaatsvinden. Op dit moment heb ik daar ook voldoende tijd voor (geluk bij een ongeluk). Behandeling kan dan starten zogauw dit weer is toegestaan.
Het gespreksdeel van vervolgconsulten (incl. adviezen voor zelfbehandeling, voedingsadvies of oefeningen) kan ook via beeldbellen plaatsvinden, hiervoor geldt een aangepast tarief.

Ik werk aan een nieuwsbrief en hoop deze in de week van 6 april te versturen. Ook werken ik samen met Anke Mulder (psychotherapeute) aan een korte serie video's over 'emotionele hygiëne' in corona-tijd.

Kortom: we proberen er het beste van te maken en blijven beschikbaar om ook u daarin te ondersteunen. Hopelijk is deze periode snel voorbij en kunnen we elkaar weer 'live' ontmoeten.