De Kraanvogel

Praktijk voor Acupunctuur


De Kraanvogel > Acupunctuur > Meer lezen > Praktijk > Nieuw: overbrugging tot start psychotherapie

Nieuw: overbrugging tot start psychotherapie

Sinds ruim 20 jaar werk ik samen met mijn collega (en partner) Anke Mulder, psychotherapeute. Een enkele keer begeleidden wij mensen gezamenlijk (elk in onze eigen praktijk en met onze eigen methodes). Inmiddels zijn de wachtlijsten in de ggz (geestelijke gezondheidszorg) al jaren lang. Ook haar praktijk kent een wachtlijst.

Zelf maak ik sinds 2023 deel uit van de groep Complementaire Zorgverleners Utrecht. Eén van de speerpunten van deze groep is het aanbieden van overbruggingszorg voor mensen die wachten op een plek voor therapie of begeleiding in de ggz. Een vertegenwoordiger van deze groep neemt wekelijks deel aan de overlegtafel en brengt aanbod vanuit therapeuten onder de aandacht van de reguliere zorgverleners. Ik probeer ook in Arnhem iets vergelijkbaars van de grond te krijgen.

Door deze ontwikkeling 'durven' we nu acupunctuur (of beter Acupunctuur met Aandacht, mijn manier van werken) te noemen op de website. Anke noemt deze mogelijkheid nu ook aan mensen tijdens een kennismakingsgesprek of aan de telefoon.

Hier vind je de pagina over overbruggingszorg. Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van Acupunctuur met Aandacht vind je veel informatie op de rest van de website van De Kraanvogel - Acupunctuur, of je kunt contact opnemen via het contactformulier of telefoon 06-54124295.