De Kraanvogel

Praktijk voor Acupunctuur

Acupunctuur in De Kraanvogel

De pagina's hieronder bieden informatie over de praktijk voor acupunctuur van Koos van Kooten, arts en acupuncturist in De Kraanvogel in Utrecht. U kunt deze pagina's ook bereiken door in het menu het kopje 'Acupunctuur' te kiezen.

 

Opmerking: Vanaf 1 januari 2018 dien ik gedurende korte tijd "niet praktiserend" achter de artsentitel te plaatsen. Dit betekent NIET dat ik niet aan de criteria voldoe om de titel te dragen, maar heeft te maken met een nog onopgelost verschil van mening met het CIBG (de instantie die aanvragen voor herregistratie beoordeelt) over de criteria voor herregistratie. Overal waar op deze pagina "arts" staat dient u daarom "arts niet praktiserend" te lezen. Meer over de achtergrond hiervan.

Kwaliteit van leven

Acupunctuur in De Kraanvogel kan bijdragen aan Kwaliteit van Leven. Minder klachten, meer vitaliteit, meer verbinding en betekenis.


Acupunctuur met aandacht

Acupunctuur met aandacht betekent: aandacht voor jou, aandacht voor de juiste behandeling, maar ook: zelf leren om aandachtig(er) aanwezig te zijn.


Vijf Elementen Acupunctuur

Ik gebruik Vijf Elementen Acupunctuur (volgens Worsley). Deze vorm is (voor mij) het beste geschikt voor Acupunctuur met Aandacht.


Wanneer acupunctuur?

Bij lichamelijke klachten, psychische klachten, behoefte aan ondersteuning in je ontwikkeling of in een helingsproces. Alleen of in combinatie zijn het goede redenen voor begeleiding met Acupunctuur met Aandacht.


Intake en consulten

Hier lees je (in het kort) hoe intake en consulten eruit zien.


Koos van Kooten, arts

Hier lees je over mijzelf, Koos van Kooten, arts, acupuncturist. Opleiding, werkervaring, inspiratiebronnen.


Praktisch

Tarieven, openingstijden, tijdig afzeggen, vergoeding door verzekering, klachtenregeling etc.


Contact

Contactgegevens en een contactformulier. Routebeschrijving voor fiets, OV en auto.


Meer lezen

Artikelen voor wie meer wil weten over de achtergronden. O.a. 'Acupunctuur', 'Voeding', 'Aandacht', 'Gezondheidszorg', 'Begeleiding'.